B!NGS, Vesterbrogade 149

Bliv en del af Carlsbergkvarteret i B!NGS moderne og funktionelle kontormiljø

B!NGS ligger på Vesterbrogade 149, bygning 3, 2. sal.

Bygningskomplekset fungerer som en flerbrugerejendom med fælles faciliteter for husets lejere.

Konceptet bygger på professionel service, stor fleksibilitet, hvor den enkelte virksomhed kan ekspandere eller reducere efter behov uden store omkostninger.

Flyt til et professionelt og dynamisk miljø, hvor du får en komplet pakke af professionelle services som: Fælles reception, møde- og konferencefaciliteter, restaurant med frokostordning og kontorer i særdeles høj kvalitet.

Ejendommen råder over et adgangskontrolleret p-anlæg med 200 p-pladser og der er mulighed for at leje et antal parkeringspladser på ejendommens areal for kr. 1.500,- pr. plads pr. måned.

Attraktive højloftede lokaler i gammel industribygning, som er nænsomt renoveret. Lejemålet har en fantastisk udsigt og med flotte lyddæmpende trægulve. Lokalerne er lyse og moderne med en funktionel indretning samt gode adgangsforhold. Der er adgangskontrolleret parkeringsplads og gode parkeringsmuligheder i gaderne omkring.

Placering: Bygning 3, 2. sal
Areal: 294 m²
Benyttelse: Kontor

Tag en virtuel tur rundt i B!NGS her!

HENT MATERIALE

Det synes vores lejere

Bus og tog

Q-nation

Pernod Richard

Lidl

Find os!

Se rutevejledning

B!NGS
Vesterbrogade 149
1620 København V

Tæt på metrolinje M3 og Carlsberg St.

Parkering på B!NGS' område administreres af ParkZone, og der er P-automater ved indgangen fra Vesterbrogade og fra Vesterfælledvej. Der er desuden rig mulighed for parkering i de omkringliggende gader, hvor Frederiksberg Kommune tilbyder to timers gratis parkering.

Se også rejseplanen.dk.